Press Release – NL

 

Douglas Crockford, ‘The Godfather of JavaScript’ zal Codemotion Amsterdam 2019
openen op 2 en 3 april 2019
De Kromhouthal | Amsterdam

Douglas Crockford, ‘The Godfather of JavaScript’, zal de vierde editie van Codemotion Amsterdam, de Tech Conference openen, welke plaats zal vinden op 2 en 3 april.

2 dagen, 7 parallel stages, meer dan 80 talks door de beste sprekers van top bedrijven over onderwerpen zoals AI/Machine Learning, DevOps, Security, Frontend-Backend Mobile, Big Data/Cloud, Architectures, IT carrières/Team groei, Voice & Digital Assistants.

 

Over de conferentie

Meer dan 1200 IT-professionals worden verwacht op deze vierde editie van Codemotion Amsterdam, de internationale tech conferentie voor software developers. Het evenement zal plaatsvinden op 2 en 3 april in Amsterdam, met ruim 80 internationaal vermaarde sprekers.

De conferentie zal worden geopend door 3 bijzondere keynote-sprekers: Douglas Crockford, auteur, onder andere van ‘JavaScript – the good parts’, Jarno Duursma, Oprichter van Studio Overmorgen en Olivia Schofield, Oprichter van ‘Spectacular Speaking’.

Sponsors & Recruiting

Vooraanstaande tech bedrijven zoals GitHub, KPN, Mouser, ING, Helloprint, Philips, Oracle Groundbreakers, Here, Relay42 zullen Codemotion Amsterdam 2019 ondersteunen.

Dankzij deze samenwerkingen kan Codemotion de deelnemers niet alleen een kans bieden om de laatste technologische oplossingen en best practices te laten zien, maar is er ook toegang tot vele exclusieve vacatures.

CTO Meeting

Na het succes van de eerste editie zal Codemotion weer een nieuwe, exclusieve CTO Meeting organiseren. Dit keer is het een round table over ‘Workplace Accountability’, hoe men verantwoordelijkheden kan inbouwen in tech teams.

Community & Netwerken

Codemotion is een community-gedreven evenement, met ondersteuning van vele tech-communities door heel Nederland.

Gedurende het evenement zullen er twee paneldiscussies zijn over de onderwerpen ‘Diversiteit in Tech’ en ‘DevRel’.

Tech Communities, developers, architects, designers, makers, en startuppers: Codemotion is een unieke mogelijkheid om te netwerken en de plek om ideeën uit te wisselen.  

Codemotion: we code the future. Together.

Info:

Flavia Weisghizzi & Derek Tigges (NL)

flavia.weisghizzi@codemotion.it  / derek.tigges@codemotionworld.com

—–

Over Codemotion

Codemotion is het platform dat de professionele groei van developers faciliteert door IT-professionals, tech communities en bedrijven aan elkaar te koppelen.

Codemotion organiseert een van de grootste tech conferenties voor software developers in Europa, met een internationaal netwerk van 570.000 developers en meer dan 3.500 sprekers.

Dit levert een unieke mogelijkheid op voor bezoekers op nieuwe inspiratie, kennis en energie op te doen in combinatie met de kans om te netwerken en mede-gepassioneerden op het gebied van programmeren te ontmoeten.

Codemotion is open voor alle talen en technologieën. We willen graag de top developers bij elkaar brengen die van de gebaande paden wijken en de kruisingen van technologie en programmeren begrijpen. De conferentie is op zo’n manier opgezet dat bezoekers worden aangemoedigd om zich in nieuwe onderwerpen te verdiepen en om in aanraking te komen met communities die ze nog niet eerder hadden gesproken.

We brengen wereldwijd de laatste tech trends en best practices naar de communities en helpen bedrijven met het maken van de perfecte dev-match. Hiernaast zorgen we voor een optimale zichtbaarheid van communities.

In a nutshell, we code the future. Together

Main Sponsor